Bokmerker-redaksjonen søker nye medlemmer! Er det deg?

Hvem er vi?

Vår lille redaksjon skriver om litteratur i begrepets videste forstand. Vi prøver i alle fall. Vi har utrolig lite begrensninger på sjanger, form og annet, men vi skriver nå mest ting som ligner anmeldelser du har sett før. Vi ønsker å løfte frem mer enn det som selger i store stabler.

Hvem er du?

Fordi vi etterstreber bredde er det viktigste at du brenner for litteratur av en eller annen sort. Hvilken utdannelse du har, hvor gammel du er eller hvilket parti du stemmer på, bryr vi oss ikke så mye om. Det eneste er at kjønnsbalansen i norsk bokblogging generelt er HELT KRISE, så hvis du er mann, blir vi nok litt ekstra oppmerksomme. Men uansett ser vi etter en såkalt god penn, engasjement og vilje.

Hva innebærer det?

Du må nok sette av noen timer i uka, for i tillegg til å skrive tekster for publisering, er det også viktig at man kan ta aktivt del i redaksjonsarbeidet. Dette innebærer å lese andres tekster, komme med tilbakemeldinger, og av og til slår vi på stortromma og har et redaksjonsmøte hvor vi legger altfor ambisiøse planer for framtida.

Vi er spredt rundt om i verden, så du kan bo hvor vi vil, så lenge du har internettilgang.

What’s in it for me?

Alle Bokmerker-medlemmer blir kjendiser umiddelbart. Eh, nei. Men vi kommer av og til på noen fester, det ser faktisk ganske ok ut på CVen, du får et mye bedre nettverk enn du allerede har, og vi får leseeksemplarer av bøker. Skrivetrening foran bloggpublikum og i et bloggfellesskap er utrolig givende (sign. alle bokmerker-medlemmer).

Bli med, da!

Hvis du er interessert i å bli med, sender du oss en mail hvor du forteller

  • litt om deg selv
  • ditt forhold til litteratur
  • hva du brenner for
  • gjerne hva du ser for deg at du ønsker å skrive om

I tillegg vil vi lese noe du har skrevet, helst en anmeldelse og en mer frittstående tekst.

Alt dette kan du smekke inn i en mail og sende til bokmerker@bokmerker.org.

Vi regner jo med at det vil komme en del hundre mail, så det er ikke sikkert vi får gitt deg tilbakemelding sånn helt med en gang. Haha. Du får svar. Vi lover.