Bokmerker-redaksjonen søker nye medlemmer!

Hvem er vi?
Bokmerker er en liten redaksjon med engasjerte skribenter som skriver om litteratur. Vi skriver anmeldelser, anbefalinger, lister og personlige tekster, og foruten stikkordet litteratur setter vi få begrensninger på form, sjanger og innhold. Ifølge Stavanger Aftenblad er vi personlige, morsomme og grundige.

Hvem er du?
Du kan i utgangspunktet være hvem som helst. Vi er ikke så opptatt av hvilken utdannelse eller bakgrunn du har, så lenge du brenner for litteratur i en eller annen form.  Vi er opptatt av variasjon og bredde, og ser etter noen med engasjement og vilje til å skrive mye og som selvfølgelig har en god penn. Du kan bo hvor som helst i verden, så lenge du har internett-tilgang.

Vi forventer at du har mulighet til å sette av en del tid, både til å skrive innlegg og til å gi tilbakemeldinger til andre. Har du først mulighet til dette, er det både gøy og lærerikt å være med i Bokmerker-redaksjonen. Du får nettverk, tips og skrivehjelp, blir invitert på lanseringer og får leseeksemplarer. Dessuten ser det ikke så verst ut på CV-en.

KULT! Hvordan søke?
Enkelt! Send oss en mail hvor du
– Forteller litt om deg selv og ditt forhold til litteratur.
– Skriver noen stikkord om hva du kunne tenke deg å skrive om.
I tillegg vil vi gjerne at du legger ved noe du har skrevet, helst en anmeldelse og en mer frittstående tekst. Hvis du ikke har skrevet anmeldelser før, kan du gjerne kladde et innlegg og sende oss.
Alt dette sender du til bokmerker@bokmerker.org

Vurderer du å være med, men du er ikke helt sikker? Eller vil du helst ikke forplikte deg over lengre tid?
Gjestebloggere er også velkomne! Har du en idé eller en kladd til et innlegg, send til bokmerker@bokmerker.org

Vi gleder oss til å høre fra deg!