Plutselig ble vi færre og plutselig ble vi fler. Vi har fått fem nye skribenter! Dessuten holder Linda og Mari fortsatt stand som en del av Bokmerker-redaksjonen. De nye medlemmene er: Thea, Silje, Ingvill, Bruno og Geir, som alle skal få lov til å introdusere seg selv med en individuell leserprofil som vil bli publisert på bloggen i løpet av de neste dagene og ukene innimellom anmeldelser og annet bokprat. Først ut er Bruno.

 

Vi i Bokmerker håper dere har en fin lesehøst!

 

Bruno

Skjermbilde 2015-10-12 kl. 23.59.58

Hvem er du, hvor bor du, hva gjør du?

Jeg er avokadoplante-entusiast. Bor i Oslo. Utdannet tekstforfatter ved Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology.

Hvilket forhold har du til litteratur?

Jeg leste dette på Instagram: Books: The ONLY thing you can buy that makes you richer.

Favorittforfatter?

Kunne sikkert brukt flere timer og dager på å komme på et svar som både er velformulert og imponerende, men svaret er alltid enkelt. Jeg elsker å gå meg vill i Edy Poppy og Hanne Ørstavik sine ord og setninger og bokunivers.

Den siste boken du leste og likte?

Den siste boken jeg leste og likte var Europa av Amalie Kasin Lerstang. Før det leste jeg Unnskyld av Ida Hegazi Høyer. Den elsket jeg.

Den siste boken du leste og hatet?

Jeg hatet ikke denne boken som jeg nå nevner. Jeg har bare ikke lest den ferdig. Her inne et sted av Roskva Koritzinsky. Den første novellen sparket meg i magen. De to neste fikk meg til å legge den fra meg. Jeg skal ta den opp igjen. Jeg lover. Skal bare lese romandebuten hennes først.

Hva har du lyst til å skrive om på Bokmerker?

Jeg er stadig på jakt etter å oppdage ny og annerledes litteratur. Jeg ønsker å fokusere på de nye forfatterne, og de med bøker som kanskje ikke når er bredt nok publikum. Jeg ønsker å fremme litteratur som mange ikke vet at blir utgitt.

Hva leser du nå?

Nå leser jeg Alle vil hjem-trilogien av Helga Flatland. Dette er andre gangen jeg leser den første boken. Skal endelig lese de to neste bøkene i serien. Dette har jeg gledet meg til lenge!