Hvilke litterære opplevelser fikk du til jul i år, da?

hanneHanne

INGEN.

Jeg fikk ikke en eneste bok i år jeg. Ikke et gavekort på en bokhandel en gang. HVA SKJER, FOLKENS? Men takk for gavene, altså. Jeg klager ikke. Det er jo ikke som om jeg ikke har nok bøker å ta av, strengt tatt. Eller et bibliotek. Jeg overlever!

julieJulie B

Jeg fikk ingen bøker, men et løfte om en Kindle DX, sånn går det når man ikke klarer å finne ut hva man vil ha før natt til 20. desember. Jeg gleder meg til den kommer, da blir det jul, påske og 17. mai på en gang tror jeg.

kristinKristin

Ulempen med å ta en master i litteratur er at ingen lenger gir deg bøker. Vel, jeg fikk i hvertfall Lisa Aisatos Odd er et egg, siden jeg elsket Don Fritjof. Jeg fikk en popup-bok om mat, første album med Mummitegneserier og dessuten fikk jeg mine første fire mummikopper!!!!!11111one

Linn

Ulempen med å jobbe i bokhandel er at jeg nesten aldri får bøker lenger, jeg heller. Kunne like gjerne tatt en litteraturmaster. Men jeg fikk faktisk to bøker til jul, og begge gjorde meg helt myk inni meg. Den første er Other people’s love letters som jeg skal ha på nattbordet og bla i ved behov (behov = når jeg trenger å grine, le, tenke på hvor fin og rar kjærleiken er for oss alle) og den kommende boka Heimdal, California av John Erik Riley som jeg var så heldig å få før release, og som jeg, tross tyngden (873 sider), skal bære med meg overalt hvor jeg går til jeg har lest den ut.

Fikk du noe bra? Fortell gjerne om det i kommentarfeltet!