Jeg skulle tro at den eldre generasjonen sier at dagens journalister har det for enkelt. Jeg forstår dem godt. Det tok meg ca. fire minutter å få svar fra dagens hot-shot Linnéa Myhre på hva hun leser nå og om hun har noen favorittbøker.

Myhres «Alt du vet er feil» ble i går kåret til årets beste blogg. Vi er på ingen måte såra og vonbrotne over at vi ikke var nominert en gang. Nei, vi LER av alle de pene jentene som blir kåret til årets bloggere. Her på berget foretrekker vi å være stygge og ikke ta så mange bilder av oss selv, og da har vi vel oss selv å takke.

Men hva leser Linniiie, damen som ellers er skeptisk til stort og smått?

Akkurat nå sitter jeg inne i Knausgårds andre bind. Han er veldig, veldig flink. Jeg liker også f. eks. Muleum av Erlend Loe. Den er som å lese om meg selv. Enkel og pessimistisk.

Av en eller annen grunn tror jeg mer på Linniiiies svar enn Didrik Solli-Tangens valg av bøker, og gleder oss til at hun slår over på bokblogging.

Og en liten takk til Aftenpostens spørsmålsrunde for enkel tilgang på intervjuobjekt.