P7280223Forrige gang jeg var på reise, oppdaget jeg denne tingen her på en flyplass i utlandet. Det er rett og slett en bokautomat, og jeg har aldri sett en slik før. Det tar unektelig noe av sjarmen fra bokkjøpet, men tenk så praktisk.

Akkurat denne automaten var siste rest av sivilisasjon før gaten og flystripen, og jeg ser for meg den travle passasjeren som har passert sikkerhetskontrollen og akkurat kommer på at lesestoff mangler. Da er mye av lykken reddet når vedkommende ser denne her!

Dessuten får jeg assosiasjoner til snopeautomater, og ord er som kjent drops i munnen. Tenk så artig om man kunne hatt slike automater rundt om der man i dag har brusautomater. Man kunne plassert en på hver videregående skole for eksempel.

Hadde jeg hatt bedre tid til flyet mitt den dagen, kan det godt hende jeg hadde kjøpt meg en bok. Sånn bare for å ha prøvd det og hørt den dumpe lyden av boken som falt ned i skuffen helt nederst.

Jeg er med andre ord positiv til konseptet. Er du?