Vi skal snakke om barne- og ungdomslitteratur, men først blir det endel sex og mensen fordi… vel. Vi snakker litt om barnebibliotekarer. Hva skjer når voksne velger litteratur for barn? Hva gjør en barnebok til en barnebok? Hva med forfattere i utdrikningslag? Helene studerer på Norsk barnebokinstitutt. Hvordan er det? Status til barne- og ungdomsbøker. Kristin ranter litt om allalder-litteratur. Hvordan lærer man formidling for barn?

Vi blir veldig glade hvis du abonnerer på oss i iTunes. Du finner også alle podkastene våre på Soundcloud hvis du har en regnværsdag eller skal vaske hele huset. Hvis du ikke har iTunes men et annet pod-program kan du bruke RSS-en vår for å hente inn.

Hvis du får angst av alt dette tekniske kan du ta kontakt med en av oss, så skal vi lose deg gjennom det. Podkast er altså rett og slett bare en slags radio på nett. Det er bare lyd. Ikke noe virus eller noe skummelt.

Og hvis du vil diskutere det etterpå eller er uenige med oss eller noe – så kommenter her, kontakt oss på twitter eller på Facebook-siden vår!