Denne podkasten beveger seg lengre over i «livet generelt» enn vi har gjort i tidligere podkaster. Vel vel, det kan ikke skade det heller? Her får du jo faktisk et eksklusivt utdrag av min tenåringsdagbok! Det bør glede selv den mest steinhjertede.

Maren, Lena og Kristin diskuterer hvordan vi kan bli bedre mennesker. Bør vi lese dårlig? Hva leser vi akkurat nå? Kristin leser eksklusivt høyt fra dagboken sin fra 2000, og vi snakker om ungdomstiden. Dessuten stiller vi litterær diagnose for to stakkarer som lurer på: «Hvordan kan jeg lese og beholde min gode helse» og «Hva skal jeg lese, jeg som er disneyprinsesse?» Heng på!

Hør gjerne podkasten her:

Vi blir veldig glade hvis du abonnerer på oss i iTunes. Du finner også alle podkastene våre på Soundcloud hvis du har en regnværsdag eller skal vaske hele huset. Hvis du ikke har iTunes men et annet pod-program kan du bruke RSS-en vår for å hente inn.

Hvis du får angst av alt dette tekniske kan du ta kontakt med en av oss, så skal vi lose deg gjennom det. Podkast er altså rett og slett bare en slags radio på nett. Det er bare lyd. Ikke noe virus eller noe skummelt.

Og hvis du vil diskutere det etterpå eller er uenige med oss eller noe – så kommenter her, kontakt oss på twitter eller på Facebook-siden vår!