Jeg ble utrolig skuffa over youtube første gang jeg var på siden. Dårlige hjemmevideoer som jeg ikke skjønte hvorfor var morsomme, det var nesten som jeg følte meg lurt. Når jeg ser tilbake forstår jeg at jeg ikke visste hva jeg skulle lete etter. Og så har jo kvaliteten på hva som legges ut nok økt også, og nå henger jeg mye der inne. Jeg ble veldig glad da en av favorittbloggene mine, bookriot, startet sin egen kanal. Jeg har skrevet om min kjærlighet til bloggen før, og begynte umiddelbart å abonnere på kanalen.

De snakker om mye forskjellig, men faste spalter inkluderer «In The Mailbag» hvor de snakker om nye bøker de har fått i posten fra forlag:

«Ready, Set, Hold!» hvor de snakker om bøker som kommer snart, slik at du kan reserverer dem på biblioteket. Det er jo ment som info til amerikanere, men for meg fungerer det som påminnelser på fine bøker som kommer snart, så kan a) sjekke mitt bibliotek med håp i øyene eller b) sjekke amazon. Det er som regel den siste:

Adventures of a Comic Book Newbie: To Bag & Board or Not To Bag & Board»>»Adventures of a Comic Book Newbie».Amanda Nelson har nettopp begynt å lese tegneserier/grafiske romaner. Det har jeg også begynt med, så jeg tar nøye notater:

Og mye annet morsomt og bokrelatert. Det er kjempegøy, og jeg har nå tilgitt youtube for det forferdelig dårlige jeg så på mens jeg prøvde å forstå konseptet. Førsteinntrykket lyver noen ganger.