Moteblogging har vel aldri vært tingen for meg, men jeg ble likevel fristet til å vise frem de fine tingene jeg fikk i forrige uke. Samlaget la frem høstlista 2010 forrige uke, samtidig som de pusset opp hjemmesidene og fikk ny grafisk profil. «Ahhhh», var faktisk mine nøyaktige ord da jeg fikk hendene i disse profil-produktene, som kan kalles «teksttunge», fordi de nesten utelukkende prydes av tekst. For et forlag er dette bare så utrolig passende. På bildet holder jeg bærenettet med tekstutdrag fra beste boken Tonje Glimmerdal.

Her viser jeg frem tekstmappen vi fikk utdelt med listen over høstens bøker, men som jeg heretter bruker til alt.

Forsiden, som er nøytralt grå, har en dialog fra Jon Fosses nydelige roman Andvake, og teksten er rett og slett bare forhøyninger i den tynne pappen. Jeg vet ikke hvor lett det er å se, men dette bildet viser det kanskje litt tydeligere:

Dere kan sikkert høre lyden av ståpelsen min helt hjem til dere selv. Byrået bak lekkerbisknene er bergenske Reaktor Design. Og jeg er faktisk ikke sponset. Jeg er bare lykkelig.