Hvilken person i den litterære offentlighet ville du helst giftet deg med?

AnkaAnna Katharina
Sabla så vanskelig det skulle være da! Jeg har googlet «kjekke forfattere», uten at det kom noe godt ut av det. Her kunne flere slike reklamefilmer med forfattere i slow motion vært til stor hjelp. Kan dere gi meg en med bare unge, kjekke, talentfulle forfattere? På forhånd takk.

axelAxel
Ikke helt gifteklar, uansett hvilke litterære bedrifter den tilkommende måtte vise til. Doris Lessing, kanskje? En fantastisk forfatter, utrolig kul person og dessuten veldig gammel. Kynisk kalkulasjon tilsier at ekteskapet dermed blir kortvarig….

hanneHanne
Gift med? Konfrontert med sånne direkte spørsmål klarer jeg ikke engang å huske hvilke litterære offentlige menn som finnes der ute. Det er som når noen spør meg hvilken musikk jeg liker og alle artistene og bandene og sjangrene jeg hører på forsvinner fra minnet mitt og jeg virker mye mindre musikknerd enn jeg faktisk er.

juliehJulie H
Det kunne vært hyggelig å være gift med Chuck Palahniuk. Historiene hans er jo spinnville, så kanskje han sparer litt av den samme humoren og fantasien til grå hverdager også.

p

kristinKristin
Kronprins Haakon er medforfatter av Kongelig polartokt som ble utgitt for tre uker siden -> Kronprins Haakon blir en del av den litterære offentligheten -> Kristin ville giftet seg med Kronprins Haakon.

linnLinn
Jeg sier hele tida at jeg skal gifte meg med ting. Tidligere har jeg uttalt at jeg skal gifte meg med 80-tallet, Underskog, appelsinsjokolade, Bård Torgersen, Mike Patton, den danske rapperen L.O.C., han fyren som anmeldte boka mi i Universitas (jeg begynte å grine), men om man skal snevre den inn til å kun gjelde den litterære offentlighet, kan vi jo plukke både Bård Torgersen og han fyren fra Universitas (Øystein Aldridge). Og om jeg må velge, blir det Bård Torgersen, bare fordi han er min helt, har kule olabukser, grått hår og skjegg, og en sykt fet jakke, og jeg kan tenke meg at han er en kjernekar sånn bortsett fra dette også. (Ja, også liker jeg bøkene hans, da.)