Jeg har tatt et klart standpunkt, jeg går modig inn i min tid og nekter å la ludditer og annet groms hindre sivilisasjonen i å nå sitt neste nivå.

Jeg har ikke noe imot lukten av bøker, men faktum er at jeg snart må kjøpe enda en bokhylle om jeg ikke slutter å kjøpe dem inn. Dessuten elsker jeg dingsbomser, og tilbudet var nesten litt for kult til å si nei. Jeg tar tilbake min tidligere skepsis, for dagen har kommet. Jeg har kjøpt Kindle. Med 3G.

Fikk den i går, og den rocker. Debatten raser enda på Bokelskere og andre steder på nettet, men jeg er frelst. Lenge leve e-boken. Veldig befriende å slippe å dra med seg tunge bøker på banen, jeg følte meg lett som en sky i dag morges med bare halvfull bag. Ikke at jeg har mer enn en e-bok lastet inn enda, men alle monner drar.

Dessuten har jeg oppdaget at man kan abonnere på Analog og Asimov’s via Kindle. Det har alltid vært tricky å få til i Norge, men nå kan jeg faktisk lese det nyeste av science fiction i elektronisk format på et ultratynt lesebrett, levert direkte til min konto hver månde. Jeg kaller det fremskritt som er Isaac Asimov verdig.