Sommer i P2 er et fantastisk program der kjente fjes får en time til å snakke og spille musikk. Jeg hører på det på podkast – da får jeg ikke musikken, men jeg får laste ned og høre på hvor som helst jeg er. Du kan høre det i nettradio her.

Men kanskje du er sånn bla-di-bla-di-bla, jeg driter i disse folka, jeg har en god bok, thank you very much, trenger ikke eteren, jeg har ikke tv en gang og kjøper alt biologisk. Vel, fint for deg, men i så fall bør du få med deg forfatterne som deltar:

  • Marta Breen
  • Hilde Østby
  • Ingvild Tennfjord
  • Tor Åge Bringsværd
  • Sigrid og Guri Botheim
  • Jørn Lier Horst
  • Helge Torvund
  • Vetle Lid Larssen

Og hvis du ved en smertefull autoplay skulle slumpe til å høre flere sommerpratere enn forfatterne, så får du se om du angrer. Jeg tror ikke du vil.