Jeg oppdaget ikke bokblogging før i 2012. Før det leste jeg nesten bare utenlandske blogger, og visste ikke så mye om de norske. Så ble jeg bokblogger selv, og hyllet og slaktet bøker om hverandre og fått både hyllest og slakt tilbake i kommentarfeltet. Jeg har fått lov til å skrive sammen med flinke folk som har gjort meg bedre, og jeg har vært med på morsomme ting fordi jeg blogger om bøker.

Jeg har derfor begynt å lese flere norske bokblogger, men jeg liker forsatt å lese engelskspråklige. Det var faktisk en norsk blogger som tipset meg om Dead White Guys, etcAmanda Nelson blogger ikke så mye der lenger, men er fast bidragsyter for Book Riot, som jeg elsket fra første stund. Stoler du ikke på meg, har jeg samlet noen av de beste innleggene deres under. For det er som de skriver om seg selv: «And the only thing we like as much as books is talking about books with other readers. So welcome to Book Riot—you seem like our kind of people».

Ikke vær en snobb, hør på en lydbok! Eller hvorfor jeg skal låne flere lydbøker i 2014.

Hvordan å kjenne igjen en boksnobb på fest

Historien om en gjøk og Rowling 

Råd om kjærlighet og bøker

Jeg synes at det er vanskelig å snakke om bøker som bare var helt greie. Book Riot vet råd.