30. januar kl. 19 møtes fire av redaksjonsmedlemmene våre – Eirunn Rose, Linn, Nordis og undertegnede – på Chateau Neuf for å diskutere bøkene vi har lest i høst og hva vi gleder oss til i vår. Vi lover uhøytidelig og litteraturinspirerende. Kan hende vi begynner å diskutere også.

Det hadde vært veldig stas med noen av dere som leser bloggen i salen, slik at vi vet at vi er «blant venner». Kanskje har dere spørsmål til oss også? Vi har lyst til å trekke frem de bøkene som ikke har solgt i bøtter og spann, de bøkene som er skrevet av unge forfattere, og gjerne alle de flinke damene som denne høsten har vært – eller burde vært! – preget av.

Og alt helt gratis! Dette skriver Bokkafeen på Studentersamfundet om arrangementet:

Bokhøsten 2013 er omme. Vi har sett debutanter og etablerte forfattere behandle mørke temaer og grunnleggende eksistensielle spørsmål. Kropp og seksualitet ser ut til å ha vært viktige stikkord. Forfatterne har iscenesatt seg selv og lekt seg med sjanger og form.  For å nevne noe.

På årets første BokTorsdag får vi besøk fra den uavhengige litteraturbloggen Bokmerker.org. Kristin Hamran Storrusten, Eirun Rose Fagerheim, Linn Strømsborg og Nordis Tennes tar med seg all sin leseglede og innsikt til en diskusjon om hvilke tendenser som har gjort seg gjeldende i norsk skjønnlitteratur denne høsten. Bloggerne gir sine personlige meninger om hvilke verk som gav de mest uforglemmelige opplevelsene, hva norsk litteratur trenger mer av og hvor veien går videre i 2014.

Forvent dere et engasjert og upretensiøst ordskifte!

30. januar kl. 19. Chateau Neuf – vær der, eller vær firkant.