For tiden er jeg utålmodig. Rastløs rett og slett. Det går dårlig sammen med å lese lange, tunge russiske verk. Samtidig har jeg lyst å bli forelsket. Men jeg lever mitt liv gjennom bøker. Tunge, russiske bøker. Selv om jeg vil være forelsket får jeg meg ikke til å ta fram kjærlighetsromaner for å leve gjennom heltinnenes møte med Den Rette. Følelsen av at det ville vært useriøst svik mot sommerprosjektet slipper ikke taket. Derfor er jeg glad for at NYMag i sin sommerutgave har gitt plass til tolv forfattere som har skrevet om sine mest minneverdige sommerflørter. Alle tekstene er så korte at du ikke ender med å skumlese dem selv om de er på en nettside, og alle har en deilig stemning av sommer rundt seg. Som en liten pakke drops. Bittersøte små historier som fokuserer på romantikk og kleinhet, og gjerne følelsen av å være ung og på kanten av livet. De er for korte og for konkrete til å være geniale, men vel verdt de drøye tre kvarterene jeg brukte på å lese dem. Min favoritt var Shore Leave av Julie Klam, hvilken likte du best?